Top novosti

S pjesmom “Briga me za sve” Kornelija osvojila radijski eter i odličnim nastupom oduševila publiku na CMC festivalu!

Mlada i perspektivna pjevačica Kornelija kao 10-godišnjakinja je nastupila na RTL-ovom showu “Zvijezdice”, a danas ima najemitiraniju pjesmu CMC festivala. 

Pjesma “Briga me za sve (Uvijek u banani)” već u prvom tjednu radijskog emitiranja, kao najviši ulaz zasjela je na sam vrh službene top liste HR Top 40. S nepunih 17 godina, kao najmlađi izvođač kome je to ikada pošlo za rukom, Kornelija je na pozornici CMC festivala stala uz rame s najvećim zvijezdama glazbene scene i odličnim nastupom oduševila publiku na prepunoj vodičkoj rivi. Za pjesmu “Briga me za sve”, koja je već četiri tjedna zaredom najemitiranija pjesma CMC festivala, Kornelija je snimila vedar i zanimljiv videospot u režiji Marija Krište. U spot su ukomponirane snimke s njenog festivalskog nastupa kojim je oduševila publiku. Uz Korneliju, u spotu se pojavljuju njeni fantastični plesači, članovi kaštelanskog plesnog kluba K 7: Josip Topić, Marko Bašić i Mihael Baričević, koji su svojim plesnim bravurama na koreografiju Darija Marovića, pobrali ovacije publike CMC festivala.

Iako pjeva “Briga me za sve” Kornelija misli jako ozbiljno i iz pjesme u pjesmu pokazuje sav raskoš svog talenta i postiže sve bolje rezultate. Sve to ukazuje da je pred Kornelijom svijetla budućnost na glazbenoj sceni. Suradnja s autorsko producentskim timom Hit Factory pokazala se kao dobitna kombinacija i pun pogodak. To pokazuju i rekordi koje je Kornelija postavila s njihovim pjesmama. Osim što je postala najmlađi izvođač čija pjesma je ušla na službenu nacionalnu top listu HR Top 40, Kornelija je postala i najmlađi izvođač koji je dospio u sam vrh te liste, među prva 3 mjesta. Pjesmu “Briga me za sve” potpisuju Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory), a za moderan aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je ZETZ.

Foto: Marijo Krišto

Nastup na CMC festivalu za mene znači jako puno, jer to je na neki način prekretnica u mojoj karijeri. Od male curice koja je kao 10-godišnjakinja nastupila na RTL-ovom showu “Zvjezdice”, sada sam ravnopravno stala uz bok s najvećim zvijezdama glazbene scene i ostvarila svoj dječji san. To je za mene bila velika čast, ali i odgovornost da se prikažem u najboljem izdanju. Ne mogu Vam opisati svoje uzbuđenje dok sam čekala da izađemo na pozornicu i ogromno zadovoljstvo kada sam čula ovacije publike tijekom nastupa. Moji fenomenalni plesači:  Josip Topić, Marko Bašić i Mihael Baričević, odradili su odličan posao i svojim akrobacijama zapalili Vodičku rivu. Zahvaljujem se diskografu Croatia records što mi je s nepunih 17 godina ukazao povjerenje i omogućio da nastupim na tako značajnom događaju, najvećem festivalu zabavne i pop glazbe u regiji. Isto tako, neizmjerno hvala mom autorskom timu Hit Factory, bez njih svega ovoga ne bi bilo. Njihove odlične pjesme koje su skladali za mene, kako oni kažu “po mjeri”, i briga o baš svakom aspektu moje karijere, omogućili su mi da danas živim svoj san.” – rekla nam je presretna Kornelija.

Kornelija za kraj ove godine najavljuje izlazak svog prvog albuma. Time zatvara izuzetno uspješno poglavlje dosadašnje karijere, koju su obilježile njene godine i tome prilagođene pjesme. U narednoj godini Kornelija sa svojim timom Hit Factory priprema brojna nova iznenađenja i pjesme koje će ju prikazati u sasvim novom svjetlu, puno zreliju i ozbiljniju.

665 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail