Novosti

Rockin’ Neno & The Cadillac feat. Country Lady Rajka objavili novi singl “Rock’n’roll ist meine welt”

Najdugovječniji zagrebački rocker Walter Neno Neugebauer i njegova neumorna ekipa The Cadillac & Country Lady Rajka predstavljaju novi singl s aktualnog albuma “Prava riječ u pravi čas”. 

“Rock’n’roll ist meine welt” hommage je legendarnim rock klubovima, kako u tadašnjoj Jugoslaviji, tako i u Njemačkoj u kojoj je Walter često nastupao. Ovaj glazbenik bogatog iskustva još je 60-ih godina s bendom The Mladis nastupao po Njemačkoj, međutim, i sada, nakon više od 60 godina rada, sprema se za nastupe u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Novi singl je njemačka verzija pjesme “Rock and roll je moj život”, a koja je također objavljena na spomenutom albumu.
“Mi se bavimo turizmom i hoćemo turiste oduševiti te da se vrate doma zadovoljni i sretni. Trebali bi razmišljati o tome da pjevamo na njihovom jeziku, a ja to već sedam ili osam godina radim. Mi smo dio Europe i normalno je da pjesme budu na više jezika, uključujući i njemački. Ja sam, da se tako izrazim, rođen dvojezično i od malena govorim i hrvatski i njemački. Nadam se da će oni prepoznati ovu pjesmu te ju odnijeti kao poklon u svoju domovinu”rekao je Walter istaknuvši kako je rock and roll univerzalan jezik.

Za ovu prigodu izrađen je i lyric video u produkciji CroRec Videa, a na kojemu možemo vidjeti i fotografije s raznih nastupa Waltera prije nekoliko desetljeća u nekim od najlegendarnijih klubova poput Kulušića i Saloona, ali i suradnje s njemačkim glazbenikom Udom Lindenbergom.

U prosincu prošle godine Rockin Neno’ & The Cadillac feat. Country Lady Rajka objavili su dvostruki CD “Prava riječ u pravi čas”, koje je ujedno i presjek bogate karijere Waltera Neugebauera. Velikih šezdeset godina skladanja i sviranja je iza Waltera, a i dalje snima kao nekada te ne planira stati.

402 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail