Novosti

Re:Set zrače romantikom u novoj pjesmi “Samo pusti da te volim”

Valentinovo i Dan žena su iza nas, ali to ne znači da ne možemo biti romantični, zavodljivi i senzualni bilo koji drugi dan u godini. Štoviše, preporučljivo je što više takvih zaljubljenih trenutaka jer ipak ljubav pruža jedinstveni osjećaj.

Ovakve emocije zrači i nova pjesma zagrebačke grupe Re:Set koja se odlučila na početku proljeća publiku doslovno rastopiti prekrasnim riječima i melodijom. “Samo pusti da te volim” nježno golica naše srce, a za sve su zaslužni Vlatka Butković i Dinko Stipaničev koji su skladali glazbu, dok je Vlatka napisala tekst.

Za ovu romantičnu pjesmu bio je potreban posebno romantičan prostor za snimanje videospota, a Re:Set su se odlučili za KCM gdje su sjajnu atmosferu kao iz filmova Woodyja Allena stvorili Nevio Smajić i Mario Borščak, stalni suradnici benda. Uz nježni Vlatkin glas, pjesmom vlada nevjerojatan kontrabas, a u sve su se potiho ušuljali i ostali članovi benda.

“Samo pusti da te volim”, poručuju Re:Set koji se prepuštaju srcima slušatelja i najavljuju skorašnji izlazak albuma prvijenca za Croatia Records.

427 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail