Novosti

Rasprodani Mali pogon Tvornice kulture upao je ravno u zamku sjajnih Rezervi

Rezerve, mlade snage rock ‘n’ rolla, promovirali su u četvrtak u Tvornici kulture album prvijenac “Ravno u zamku” koji su objavili u izdanju Croatia Recordsa.

Album je pobrao sjajne kritike te opasno konkurira za jedan od najboljih domaćih rock albuma. Svakim koncertom Rezerve se sve više etabliraju kao prvo ime domaćeg rocka – Žuta, Tomo, Mrsa, Klele i Leonstvaraju romantičnu rock ‘n’ roll glazbu, spajaju moderno i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost. Sve navedeno su sinoć isporučili publici željnoj kvalitetne glazbe i dobre zabave u rasprodanom Malom pogonu Tvornice kulture. “Ne voli, ne voli”, “Madona”, “Koga briga za zvijezde”, “Oduzimaš dah”, “R.T.N.P.”, “Kruško”, “Ako želiš” – Rezerve su rafalno ispaljivale hitove koji dugo ostaju u uhu.

Govoreći o albumu “Ravno u zamku”, Siniša Miklaužić za Muzika.hr piše: “Ovdje imamo posloženih 14 hitova i ako netko s ovakvim albumom ne uspije odmah, onda stvarno više ne znam što se mora dogoditi da netko iz mlađe generacije uspije.”

Rasprodani Mali pogon Tvornice kulture jedna je od postaja na njihovom putu prema zvijezdama. Rezerve! Upamtite to ime, jer jednom kad u njihovu zamku upadnete povratka nema.

Fotografije: Luka Jančić

Album “Ravno u zamku” po cijeni od 79 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

1530 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail