Novosti

Rap suradnja koja se pamti – Detmeć i Suicidal dižu svoj glas dok vas gledaju u oči

Rap i rock oduvijek su bili izvrsna kombinacija, a kad se u sve upetlja još jedan reper, onda se to može nazvati trostrukim zadovoljstvom.

Grupa Detmeć, koja iza sebe ima iznimno uspješan prvijenac Na rubu objavljen krajem prošle godine za Croatia Records, ponovno jasno i glasno govori o onome što ih smeta. Ovoga puta potražili su pomoć onog s još većim stažem u sličnoj borbi – zagrebačkog repera Suicidala. Rezultat – Gledam vas u oči, snažna, riffovska i buntovnička pjesma za koju ovi dečki kažu kako nije bitno u kojem studiju je snimana, kao niti tko je sve radio na njoj.

Ono što je bitno je da nas smeta, i vas i nas. Nepravda, nebriga i letargija. Ono što mi možemo je dići svoj glas kroz pjesmu. A vi možete ono što odlučite., kaže ekipa iz Detmeća. S druge strane Suicidalu se ova suradnja toliko svidjela da u šali kaže kako će se ostaviti hip hopa i preći u rock.

Krajem prošle godine otvarao sam promociju albuma Detmeća u Saxu i već na tonskoj probi oduševio sam se kompletnom energijom i profesionalnim pristupom te činjenicom da me suradnja s takvim bendom vadi iz neke moje komfor zone u kojoj se nalazim kao hip hop umjetnik. ‘Gledam vas u oči’ spada u jednu od najdražih mojih suradnji. Dok se ne ispraksam u rock vodama gledajte nas u oči dok mi vas gledamo u oči. Voli vas ova mlada rock nada Suicidal, kaže uvijek šaljivi Suicidal koji je uz Detmeć u Saxu u prosincu prošle godine premijerno i izveo ovu pjesmu.

Za vas su pripremili lyric video, jer što je važnije u ovom trenutku od snažnih riječi koji trebaju doprijeti do slušatelja, a cilj slušatelja je da tu istu poruku prenese na druge – dok ih gleda u oči.

Foto: Nikola Knežević

Detmeć x Suicidal – Gledam vas u oči

null

1502 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail