Novosti

Prvi put na blu-rayu fantastični Dino Merlin u Areni Zagreb

Od danas je u prodaji prvi Blu-ray Dine Merlina sa snimkom koncerta iz Arene Zagreb koji je jedan od najznačajnih glazbenika u regiji održao u sklopu svjetske turneje “Hotel Nacional” 3. prosinca 2016. godine. Koncert je to na kojem je više od 20 tisuća gledatelja svjedočilo pravom glazbenom i vizualno-produkcijskom supershowu!

Da je riječ o velikoj glazbenoj zvijezdi pokazuju oboreni rekordi posjećenosti u svim najvećim dvoranama u regiji i brojka od preko 650.000 posjetitelja na koncertima u posljednje 4 godine, kao i uspjeh posljednjeg studijskog albuma “Hotel Nacional” koji je stigao do 8. mjesta najcjenjenije svjetske top liste Billboard World Albums. Svaki singl postigao je veliki uspjeh, a videospotovi broje milijunske preglede na YouTube-u, tako primjerice pjesma “Školjka” bilježi više od 22 milijuna pregleda što Merlina svrstava u najveće regionalne glazbene zvijezde! Pjesme na njegovim koncertima stvaraju posebnu atmosferu i emociju što publika vjerno prati više od 30 godina koliko traje njegova karijera. Svih tih godina napisao je neki od ultimativnih hitova i najljepših pop pjesama koje su ikada napisane na našim prostorima, a na brojnim koncertima, kako ovdje, tako i u svijetu, okuplja mnoštvo generacija uvijek koristeći najmoderniju produkciju i postavljajući glazbene trendove.

Stoga će i ovo sjajno Blu-ray izdanje publika dočekati s oduševljenjem i uživati u nekim od najvećih i bezvremenskih hitova Dine Merlina poput “Hotel Nacional”, “Školjka”, “Rane”, “Kad zamirišu jorgovani”, “Nešto lijepo treba da se desi”, “Bosnom behar probeharao” i mnogih drugih.

“Arena Zagreb” treći je koncertni Blu-ray objavljen u Hrvatskoj, a obogaćen je knjižicom na 16 stranica s fotografijama te opisom koncertnog spektakla u Areni Zagreb. Režiju koncerta potpisuje Marko Zeljković, a produkciju CMC televizija i Croatia Records u suradnji s Magazom iz Sarajeva. Svi kupci Blu-raya dobit će i download kôd za besplatno preuzimanje video materijala na svoje računalo, a live audio snimke svih pjesama s koncerta dostupni su i na digitalnim platformama – iTunes  i Spotify te od početka ovog tjedna ekskluzivno i na Dezeeru.

Popularnost ove velike glazbene zvijezde u Hrvatskoj i regiji već godinama ne jenjava, a nakon što je u zadnje dvije godine rasprodao Arene u Splitu, Zagrebu, Puli i nedavno Zadru, privukao najveći broj posjetitelja na doček Nove godine na Stradunu u Dubrovniku te publici priuštio nezaboravne večeri prepune emocija, nastavlja turneju koncertom u rasprodanoj Areni u Varaždinu, sutra, 3. ožujka, gdje će se Blu-ray moći kupiti po promotivnoj cijeni. Dino je u sklopu turneje “Hotel Nacional” već nastupio u Varaždinu, 13. veljače 2016. godine, kada je u rasprodanoj Areni oboren rekord posjećenosti!

Nakon Varaždina Dino nastavlja svoju svjetsku turneju u nekim od najznačajnijih svjetskih destinacija: 6. travnja je u Dubaiju, 13. travnja je u Perthu, dan kasnije u Sydneyu, 20. travnja u Brisbaneu, 21. u Aucklandu na Novom Zelandu, 24.4. dolazi u Melbourne, a 3.5. se vraća na velika vrata u Istanbul.

Dino Merlin na webu:
Web stranica: http://www.dinomerlin.com/
Facebook: https://www.facebook.com/dinomerlinofficial
Twitter: https://twitter.com/dino_merlin
YouTube: https://www.youtube.com/user/DinoMerlinOfficial
Instagram: http://instagram.com/dinomerlinofficial
Google Plus: https://plus.google.com/+DinoMerlinOfficial/posts
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/dino-merlin/id70638477
Deezer: http://www.deezer.com/artist/1388943
Bandsintown: http://www.bandsintown.com/DinoMerlin?came_from=203
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7BjXGqrW02WB9cnLKKzwrK

Blu-ray po cijeni od 99 kuna kupite na prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim digitalnim platformama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=967635
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1354468072
Amazon: http://amazon.com/dp/B07B53KW6Y/
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/57873432
Spotify: https://open.spotify.com/album/47fusGjnxpOpH0lphSivCO

6055 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail