Novosti

Prvaci laloškog swinga, novosadski bend Hercenšlus, pjesmom i spotom “Pinkle” najavili album

Ako još niste čuli za laloški swing, nakon pjesme “Pinkle” novosadskog benda Hercenšlus laloški swing ćete itekako prigrliti, zavoliti i teško izbaciti iz glave.

Ovaj novi žanr, iza kojeg stoji Hercenšlus, a prije svega vrsni glazbenik Boban Dževerdanović (Garavi sokak), kombinacija je swinga, specifičnog vojvođanskog narječja, gypsy glazbe i mađarskog čardaša. Boban potpisuje i pjesmu “Pinkle” koja je dobila videospot u režiji Davora Sankovića i produkciji Scomediasca. Pjesma je snimljena i producirana kod Tihomira Ivanetića u Rockoko Studiju.

“Pinkle” najavljuju i album grupe Hercenšlus koji će se zvati “Čaj sa medom” i bit će od ovoga petka u prodaji u svim prodavaonicama Croatia Recordsa te na webshopu. Album donosi kao i “Pinkle” jednako zanimljive pjesme u laloški swing tretmanu, za dobro raspoloženje ilitiga čašicu dobrog raspoloženja, ples i zabavu. Hercenšlus je bend koji ćete iz prve zavoljeti, ali kojemu ćete se iznova vraćati. Ovi divni Novosađani bi rekli – “mili moj, izbledele su slike, sad pakuj svoje pinkle, mi smo samo davno prošla stvar” – ali popijte s njima čaj sa medom, život će vam biti slađi, i melodičniji.

1004 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail