Novosti

Prva božićna pjesma mlade Kornelije osvaja top liste

Mlada pjevačica Kornelija objavila je svoju prvu božićnu pjesmu. Njoj se želja ostvarila, a uz “Božić bijeli dolazi” ostvarit će se i vama.

Pjesma je već po objavi ušla na visoko 8. mjesto HR Top 40 liste. “Stvarno sam presretna što je moj novi singl ‘Božić bijeli dolazi’ već u prvom tjednu emitiranja tako visoko ušao na službenu nacionalnu top listu. Oduvijek sam maštala da ću jednom imati svoju božićnu pjesmu, a sada se to i ostvarilo zahvaljujući mom autorskom timu Hit Factory”rekla je Kornelija koja je najmlađa izvođačica na službenoj HR Top 40 listi.

Božić je Kornelijin omiljeni dio godine, a ovom veselom pjesmom unijet će čaroliju Božića i blagdansko raspoloženje i u vaše domove. Kićenje božićnog drvca, postavljanje lampica, pripremanje kolača pa čak i vožnja pretrpanim gradskim ulicama, sve nam postaje ugodnije kada u pozadini slušamo lijepu božićnu pjesmu koja nam podiže raspoloženje i dočarava duh Božića. Sve o čemu Kornelijina pjesma govori u videospot je pretočio Marijo Krišto.

 

205 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail