Top novosti

“Pronađi me” – u Veneciji snimljen novi spot Prljavog kazališta

Uoči izlaska albuma “Underground”, Prljavo kazalište predvođeno Davorinom Bogovićem snimilo je videospot za drugi singl “Pronađi me”.

Nakon “Svemirskog tobogana” u kojem su se poigrali umjetnom inteligencijom te time postali među prvima na ovim prostorima koji su snimili AI 3D video, za drugi spot su odabrali klasičan video i uvijek atraktivnu Veneciju.

Glazbu za drugi službeni singl potpisuje Alen Kraljić, a tekst riječka kantautorica Mirna Škrgatić koja se Davorinu Bogoviću pridružila u otkrivanju Venecije u vožnji gondolom.

“Alen Kraljić me nazvao prije dvije godine da radi na jednom tekstu. Svidio mi se i napisala sam svoju polovicu i otpjevala demo kod njega u studiju. Tekst je možda lascivan, ali ništa pretjerano u odnosu na tekstove nekih svjetskih hitova. Samo snimanje spota je bilo zabavno jer s Bogovićem nema loše energije unatoč vrućini i činjenici da smo sve snimili u jednom danu”, rekla je Mirna.

Dugoočekivani “Underground” izlazi u petak, 22. rujna u digitalnom obliku, a ako je suditi po “Svemirskom toboganu” Prljavci se zvukom i stihovima vraćaju korijenima.

“Album ‘Undergroud’ smo zamislili kao album kojim se vraćamo korjenima što smo pokazali i s prvim singlom. Imamo već iskustva s našim ‘street izričajem’ i prozivanjem da smo šund. Važno nam je mišljenje naše publike, a sigurni smo da će biti jako puno onih kojima će se svidjeti to što smo napravili”objasnio je Fileš.

 

 

1159 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail