Top novosti

Prije koncerta u Laubi Zoran Predin napravio “Rusvaj u kadi”

Turneja pod nazivom “Zoran pjeva Arsena”, kojom Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group promoviraju istoimeni album, krenula je u svibnju iz Opatije, nastavila se spektakularnim koncertima u Labinu, Zagvozdu, Vinkuranu i Šibeniku, a u Zagreb konačno stiže 7. prosinca.

U prostoru Laube čut ćemo legendarne Arsenove pjesme u gypsy swing aranžmanima Bruna Urlića i Zorana Predina te odličnoj izvedbi Predina i Damir Kukuruzović Django Groupa.

Dirnuti u Arsenovu poeziju nije jednostavno, ali već prve reakcije publike i svih glazbenika okupljenih u ovoj ideji bile su pozitivne tako da danas imamo novih dvanaest originalnih pjesama preko kojih će neke nove generacije upoznati velikog Arsena Dedića. Album “Zoran pjeva Arsena” četrdeseti je po redu Predinov album objavljen u godini u kojoj ovaj uspješan kantautor slavi 40 godina glazbene karijere. Upitan za osvrt na album Predin je rekao da ga je najbolje prvo poslušati pa tek onda pričati o njemu, a uspješni koncerti na kojima ga je predstavio govore dovoljno o tome koliko se sluša. Neumorni Predin ovu će godinu pamtiti ne samo po izlasku novog albuma već i po svojoj novoj knjizi “Glavom kroz zid”, a kako je osoba koja je stalno u potrazi za nečim novim već ima planove i za iduću godinu.
“Spremam nešto novo sa Zagrebačkom filharmonijom, zvat će se ‘Počasni krug’, već sam na pola puta svog novog romana i još se snima film o meni koji ćemo najvjerojatnije promovirati 2021. godine. Naravno i dalje ćemo na koncertima predstavljati album ‘Zoran pjeva Arsena'”, objasnio je Predin.

Foto: Emanuela Tomino

Njegov neumorni i radoznali stvaralački duh doveo je ga je i do suradnje s glazbenim producentom Tihomirom Ivanetićem u čijem je Rockoko studiju snimljena pjesma “Rusvaj u kadi”.
“Dosad smo surađivali s mnogim eminentnim pjevačima, a sad smo ostvarili još jednu dugogodišnju želju. Predin je sjajan autor i glazbenik koji se odlično snalazi u svim žanrovima. Uz Rockoko orkestar njegova pjesma „Rusvaj u kadi“ zvuči fenomenalno i vjerujem kako mu ovo neće biti jedini izlet u tamburašku glazbu”, rekao je Ivanetić.

 

1316 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail