Novosti

Povratak na scenu Dalibora Bruna s pjesmom “Teško mi”

Nedugo nakon što je pobudio interes javnosti najavom novih glazbenih uradaka, Dalibor Brun predstavlja prvu u nizu snimljenih pjesama.

Pjesma “Teško mi”, autora Željka Pavičića koji potpisuje glazbu i tekst i Roberta Grubišića zaduženog za aranžman, snimljena je u glazbenom studiju u Kraljevici i savršeno se nadovezuje na Brunove dosadašnje uspješnice koje su obilježile njegovu sjajnu karijeru. Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća još uvijek je koncertno aktivan, a nove pjesme i planovi sigurno će razveseliti njegovu publiku.

Dalibor Brun svoju je diskografsku priču započeo 1973. godine kada je za tadašnji Jugoton objavio LP “Voljenoj”, a tijekom 70-ih za istu kuću objavio je još nekoliko uspješnih albuma. Ovaj veliki glazbenik omiljenog glasa, iza sebe ima zavidnu glazbenu karijeru koja traje više od četiri desetljeća. Snimio je preko 50 ploča, nastupao na svim važnijim festivalima, a imao je i svoj TV show. Posljednji studijski album “Nema spavanja” obljavljen je za Croatia Records 2004. godine, a na najveće hitove iz njegove karijere  podsjeća kompilacija “The best of collection” objavljena 2015. godine. Ova kompilacija objedinila je njegove najveće hitove poput “Nisi ti više crno vino”, “Ako te pitaju za mene”, “Živi se samo jednom”, “Teško mi je prijatelji” i probudit će sjećanja na njegove nastupe, na Splitskom, Zagrebačkom, Opatijskom festivalu te festivalima Vaš šlager sezone i Beogradsko proljeće. Devedesetih godina Dalibor je objavio i album sa skladbama Đorđa Novkovića “Mega mix (29 hitova)” koji je do današnjih dana, ostao jedan od rekordera u prodaji hrvatske diskografije.

Pjesmu “Teško mi” potražite na singlovi.crorec.hr.

2438 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail