Novosti

Poslušajte singl prijenac Luke Gotovca

Luka Gotovac je 27-godišnji pjevač i kantautor iz Zagreba.

“Zauvijek” je njegov singl prvijenac, autorska pjesma kojom Luka oživljava stilove kao što su rock’n’roll, soul, funk, motown u suvremenom izdanju.

Luka, za razliku od mnogih drugih, nije jedan od onih koji su od malih nogu znali da se žele baviti glazbom. Kao tinejdžer počinje pisati pjesme, a u godinama koje su uslijedile mnogi su stihovi napisani. Sad je, uz podršku Croatia Recordsa, Luka napravio novi glazbeni iskorak. “Zauvijek” nije slučajno objavljena 14. rujna – pjesma je njegov rođendanski poklon ocu.

Prije potpisa za Croatia Records, Luka je nastupao u raznim cover bendovima, kao i u brojnim mjuziklima, gdje je upoznao mnoge ljude s kojima danas radi na svojim pjesmama. Između ostalih, nastupao je i u mjuziklu “Jadnici”.

Režiju videospota također potpisuje Luka dok je za videoprodukciju zaslužan Gabrijel Fabić. U spotu se uz Luku pojavljuje i Ena Sanan-Hdagha, a cijela priča jednog para odvija se u Zadru, gradu koji je poslužio Luki kao inspiracija za mnoge pjesme pošto je u njemu proveo svoje studentske dane.

“Zauvijek”, Lukin singl prvijenac, tek je jedna u nizu pjesama koje će Luka u skorijoj budućnosti objaviti i koje će se naći na njegovom albumu prvijencu.

96 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail