Novosti

Poslije kiše stiže Gea

Grupa Gea, poznata po širenju ljubavi i pozitivnih vibracija, objavila je debitantski album Još te mogu iznenaditi, a usporedno s njim predstavljaju i novi singl i spot, obradu hita legendarne grupe Crno perje – Kiša čiji se izvorni tekst prvi put u cijelosti pojavljuje u Geinoj verziji.

Vedra melodija i optimističan tekst pjesme Kiša daju nadu u ovo vrijeme kad pitanja imamo puno, a odgovora malo. Kiša je djelo autora i gitarista grupe Gea, Nene Kosa koji je napisao još nekoliko uspješnica s albuma, među kojima je i duet s Ivanom Marić Samo poželi koji je tjednima bio u vrhu svih radijskih top lista. Videospot za pjesmu Kiša snimljen je u režiji Marka Zeljkovića i Igora Ivanovića, a zanimljiv styling benda osmislio je Ivan Friščić.

Foto: Petar Begović

Uz Kišu na prvom studijskom albumu Još te mogu iznenaditi nalazi se još 10 pjesama koje su s odličnim uspjehom prošle provjeru publike i radijskih urednika. Album objavljen pod okriljem Croatia Recordsa rezultat je višegodišnjeg glazbenog djelovanja benda koji ne zna za neradni vikend, a tu kreativnu i neumornu ekipu čine: vokali Igor Drvenkar i Marijana Filipan, gitarist i autor Neno Kos, basist Neven Banfić, klavijaturist Dario Sinjeri te bubnjar Branko Jemrić. Sve pjesme s albuma pisali su i producirali eminentni glazbenici: Ante Pecotić, Igor Ivanović, Branimir Mihaljević, Marko Vojvodić, Antonija Šola, Mihael Blum, Bojan Šalamon Shalla, Daniel Galar, Davor Petrović i Igor Drvenkar.

Album grupe Gea s hitovima Još te mogu iznenaditi, Samo poželi, Kiša, Ti si ona koju tražim, I to će proći, Želim ti i drugima dostupan je na svim digitalnim platformama.

Zbog epidemiološke situacije u državi album Još te mogu iznenaditi je dostupan u prodaji isključivo putem webshopa Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna ili na svim važnijim streaming platformama.

2747 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail