Novosti

Popularni tamburaši u starkama, Mejaši, iz Australije poručuju – ljeto može početi!

Kraj prošle godine popularni Mejaši proveli su u Australiji gdje su održali niz koncerata u nekoliko gradova, a u stankama između koncerata snimali suvideo spot za novi singl “Blago nama”.

Glazbu i tekst potpisuju Nikola Bosilj i Denis Dumančić, dok je Denis s Branimirom Mihaljevićem radio aranžman. Iako je proljeće polako pokucalo na naša vrata Mejaši su već mislima zakoračili u ljeto i prisjetili se nezaboravnih trenutaka u Australiji.

“Drmeš-punk Australia Summer Tour” bila je savršena prilika da snime spot u pet gradova, Gold Coastu, Sydneyu, Perthu, Geelongu i Melbourneu na atraktivnim i svjetski poznatim lokacijama. Već godinama u Geelongu živi prelijepa Leonarda Tavić koja je postala i glavna glumica spota. Sve je snimao i montirao Nikola Bosilj iz Mejaša, dok je iz zraka prekrasne kadrove koji oduzimaju dah snimio Luka Tuka, kojeg su tamburaši u starkama kao i Leonardu upoznali tijekom ove turneje. Spot je premijerno prikazan na CMC televiziji i portalu dnevnik.hr.

“Drago nam je što smo usprkos svim napornim putovanjima, koncertima i neprospavanim noćima uspjeli pronaći vremena da cijelu ljetnu avanturu snimimo i upakiramo u tri minute. Ovo će biti naša uspomena na ludi jednomjesečni maturalac po Australiji. Upoznali smo puno dobrih ljudi, održali odlične koncerte, dočekali Božić i Novu godinu na +42 stupnja i zabavili se kao nikad. Nadamo se da će publika zavoljeti pjesmu kao što smo i mi kad smo je stvarali. Ako se nas pita, ljeto može početi!” – kažu Mejaši.

2303 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail