Novosti

Pop rock bend Vinyl 33 objavio prvi singl “Lijepa i lažljiva moja”

Vinyl 33 novi je je pop rock bend na našoj glazbenoj sceni, a sastavljen je od iskusnih glazbenika koji su svirali u poznatim osječkim sastavima kao što su Leteći odred, Crni Petar i Bluestrip.

Nakon dvije godine rada na autorskim pjesmama bend potpisuje ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records, a prvi singl pod nazivom “Lijepa i lažljiva moja” snimljen je u proljeće ove godine.  Glazbu supotpisuju basist Ivan Milić i pjevač Marin Ćurković, tekst je pisao Ivan Milić, dok su aranžman posložili Vinyl 33 i producent Stjepan Rudinski Ruda, u čijem je studiju “Atelier Recording Studio”  pjesma i snimljena. Prateće vokale pjevali su Nera Mamić i Davor Solanović, a režiju video spota potpisuje Mario Šulina iz Produkcije Nova.

“Lijepa i lažljiva moja” emotivna je ljubavna pjesma u kojoj će se mnogi prepoznati, a osim što otkriva iznimno autorsko i sviračko umijeće, najavljuje i prvi studijski album na kojem bend naporno radi.  Basist Ivan Milić Ćilim, pjevač Marin Ćurković, bubnjar Dragan Stojković Dado, gitarist Krešimir Crnković Bibi te klavijaturist Domagoj Čošić ne skrivaju uzbuđenje nakon objave prvog singla, a jamče još pregršt kvalitetne glazbe. “Drugačija od ostalih, posebna i svoja” – stihovi su posvećeni voljenoj osobi, a upravo je takav i Vinyl 33, bend koji će zasigurno naći svoje mjesto u eteru i u srcima brojnih slušatelja.

1023 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail