Novosti

“Pjevaj mi o Vukovaru” – poručuje Walter NeNo Neugebauer

Walter NeNo Neugebauer i prijatelji predstavljaju pjesmu “Pjevaj mi o Vukovaru” uoči obilježavanja tri desetljeća pada Vukovara.

Glazbu za emotivnu skladbu potpisuje Walter, Tin Jelavić napisao je tekst, a Hrvoje Grga Grčević aranžman. Pjesma je čekala tjedan u kojem se obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata te Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje kako bi Walter dao svoju posvetu Gradu heroju.

“Glazbom se bavim 60-tak godina, ali reakcije koje sam doživio vezano uz pjesmu ‘Pjevaj mi o Vukovaru’ bile su snažne I dirljive. U tom trenutku sam shvatio da je rođena velika pjesma, pjesma kakva se ne rađa često, pjesma posvećena Gradu heroju i da će ona ostati za sve vijeke vjekova. To su mi potvrdile sve reakcije i komentari nakon promocije videospota. Velika mi je čast, da sam ja kao purger, pravi Zagrepčanin, s mojim prijateljem, tekstopiscem za ovu pjesmu, Tinom Jelavićem, upravo na 30-tu godišnjicu stradavanja Vukovara o dati svoj obol toj grandioznoj obljetnici. Neka nam vječno živi naša Hrvatska” – navodi Walter.

398 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail