Top novosti

Pjevač i gitarist Divljih jagoda, Livio Berak, objavljuje prvi samostalni singl Hoću novi život

Livio Berak, glazbenik koji već dugi niz godina sudjeluje u raznim glazbenim formacijama, a već jedno izvjesno vrijeme i kao član legendarnog rock benda Divlje jagode, odlučuje se za solo diskografski iskorak.

Započinje ga znakovito, pjesmom koju je nazvao Hoću novi život i s kojom još jednom dokazuje neupitan talent gitarista i pjevača. Osim što potpisuje glazbu, tekst i aranžman, Livio je odsvirao gitare, bas gitare i otpjevao sve vokalne dionice, a videospot je radio Goran Đurković Mash.

Posljednjih je 10-ak godina Livio je jedan od najistaknutijih predstavnika rock ‘n’ roll glazbe kakva je postojala u zlatnom razdoblju ovog žanra – 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Njegovu glazbu odlikuju čvrste gitarske rock dionice praćene snažnim vokalom, a utjecaj glazbenih velikana poput Jimja Hendrixa, Allman Brothers Banda, Erica Claptona i Led Zeppelina snažno je zastupljen u Livijevom autorskom radu. Hoću novi život prvi je u nizu singlova kojima Livio najavljuje svoje prvo samostalno studijsko izdanje.

 

2875 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail