Novosti

Pjesmom “Nebo boje vina” TS Fijaker najavljuje novi studijski album

Tamburaški sastav Fijaker iskusna je skupina glazbenika koja već trinaest godina njeguje i stvara narodnu i starogradsku glazbu.

Osim velikog broja zapaženih nastupa, snimili su 3 studijska albuma – “Kao vjetri sjeverni” objavljen 2012. godine, “Par koraka od meraka” dvije godine kasnije, te “Hrvatski lovče, dobra ti kob” snimljen 2016. godine u suradnji s Hrvatskim lovačkim društvom, a sve pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records.

“Nebo boje vina” novi je singl kojim Fijaker nastavlja suradnju s hitmejkerom Mirkom Šenkovskim Geronimom koji ovom prilikom potpisuje glazbu i tekst. Aranžman je posložio Goran Rusan, dok je pjesmu producirao Željko Nikolin. Iza videospota, u kojem glavne uloge tumače Maja Barić i Zdravko Šinjori, stoji Mario Šulina iz Produkcije Nova. 
Nakon jedne od mnogih neprospavanih noći svanula je najljepša zora koju sam vidio u životu. Zagledan u to prelijepo prostranstvo malo sam bio vrijedan pa sam napisao ovu pjesmu. Da smo bili u ribolovu, pjesma bi se zvala ‘Nebo boje crvenperke’, ali smo na svu sreću pili vino tako da je pjesma dobila naziv ‘Nebo boje vina’.” – rekao je autor Mirko Šenkovski Geronimo.

Objavom nove pjesme TS Fijaker najavljuje i dugoočekivano studijsko izdanje, a tom je prigodom potpisan ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records.

59 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail