Top novosti

Petar Dragojević potpisao ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records

Splitski pjevač Petar Dragojević potpisao je novi ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records za koju je objavio svoj prvi album “Ovih dana” 2003. godine, ali i albume “Sve boje moje duše” (2010.) i “Istog smo roda” (2013.).

Obnovljena suradnja znači i najavu novog studijskog albuma čije je snimanje u punom zamahu. Prvi singl s novog albuma je pjesma “Kašun”, za koju glazbu i tekst potpisuje Davor Petrović, a aranžman Leo Škaro. Poput pjesme “Kašun” i ostale pjesme s novog albuma bit će u okvirima tzv. dalmatinskog popa, a tematika će biti ljubavna.

No, Petar otkriva i neka iznenađenja: “Za prvi singl smo baš odabrali pjesmu Kašun jer je to škrinja u koju se stavljaju vrijedne stvari, a meni je vrijedan ovaj novi album koji radim. Ova pjesma je u meni već gotovo dvije godine i znao sam da će je publika dobro prihvatiti jer je topla i iskrena. Vjerujem da će tako biti i s ostalim pjesmama jer imam odličan tim, menadžera Damira Osredečkog, sjajne glazbenike poput Ante Gele, tekstopisace kao što je Vinko Barčot. Nakon Kašuna imam još par pjesama koje jedva čekam pustiti u eter, a veselim se i jednom duetu“, rekao je Petar

Petra Dragojevića u svom showu ugostio je i poznati voditelj Dalibor Petko, a sve o njegovim počecima, obitelji i skrivenim hobijima otkrit će vam “Dalibor Petko show“, u nedjelju 16.5. u 15 h na CMC televiziji.

1263 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail