Novosti

Pava na “Horizontu” Poslušajte novi singl kantautorice koja očarava glasom i osmijehom

Mlada kantautorica Pava, koja nas je osvojila svojom glazbenom vještinom, skromnošću i osmijehom sa svoja prva tri singla, “Ponekad”“Budi mi dobro” i “Dopusti mi”, za četvrti singl odabrala je pjesmu koja se razlikuje od njenog dosadašnjeg rada.

 “Horizont” je ljetna pjesma zanimljivog teksta i plesnog ritma koja osvaja na prvu. 

“Pjesma započinje stihovima ‘možda zvučat će bezobrazno’, iako ne možemo reci da je pjesma bezobrazna, već je vrckasta i smjela. Snimili smo i spot za pjesmu, a riječ je o one-take spotu u Sound Station studiju u Zagrebu koji je obogaćen kratkim, ali slatkim animacijama. Upravo te animacije sam sama radila i to prvi put! No ne mogu preuzet sve zasluge za sebe, jer sam imala odličnu suradnju s Denisom Radmanovićem koji je snimio i montirao videospot”navodi Pava.

Aranžman pjesme potpisuje Đuro Ravenšćak, kao i tekst i glazbu, koju je radio u suradnji s Pavom, a veza između njih dvoje je i autorska i ljubavna, ovaj mladi bračni par stihovima i glazbom ispisuje svoj zajednički životni put. Pjesma je snimljena u poznatom RSL studiju u Novom Mestu, a Pava nam otkriva da to nije jedina pjesma na kojoj su radili u Sloveniji, već tek jedna od deset koje će se pronaći na njezinom debitantskom albumu čiji izlazak očekujemo na jesen. 

Na albumu, pa tako i na ovom singlu, viđat ćemo imena glazbenika koja se ponavljaju, a riječ je o Pavinom pratećem bendu sastavljenom od mladih, talentiranih glazbenika. Na bubnjevima je Domagoj Čondrić, na bas gitari Lovro Knežević, na električnoj Petar Ivkić, a na akustičnoj Boris Kapetan. Prateći vokal otpjevala je Mihaela Karla Palić, a Ivan Perković je odsvirao trube. Tko prati Pavin rad može primjetiti da su sve pjesme dosad snimane u RedRecords studiju u Zagrebu koji vodi Krunoslav Licitar Macola, čovjek zadužen za mix i master ove pjesme, a i cijelog albuma.

Foto: Denis Radmanić

338 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail