Top novosti

Parni valjak na mini turneji u Kanadi s najprodavanijim albumom u Hrvatskoj i trostrukom nominacijom za Porin

Parni valjak, najbolji regionalni bend koji već dugi niz godina rasprodaje najveće koncertne dvorane, održat će mini turneju u Kanadi.

Njihov posjet sjevernoameričkom kontinentu obilježit će 4 koncerta, a prvi u nizu održat će već 1. ožujka rasprodanom Marquee Beer Market & Stageu u Calgaryju3.3. nastupit će u Vancouveru6.3. u Windsoru, a dva dana kasnije u također rasprodanoj Opera House dvorani u Torontu. Obožavatelje u našoj regiji posebno će razveseliti dva koncerta u Sloveniji, 8.6. u ljubljanskim Križankama te nastup u sklopu Castle-Kolpa Music Festivala na jezeru Bohinj.

Osim sjajnih koncerata Parni valjak je objavio i novi studijski album “Vrijeme”koji je sjajno prihvaćen od strane publike i struke. Potvrda neupitne kvalitete stigla je i u vidu tri nominacije za najprestižniju domaću glazbenu nagradu Porin u kategorijama Album godineNajbolji album rock glazbe te Najbolja izvedba grupe s vokalom za pjesmu “Otkud ti pravo”. Album se nalazi i na prvom mjestu HR Top 40 liste prodaje domaćih albuma, a ukupno je na listi već 11 tjedana.

Foto: Darko Drinovac

Album “Vrijeme” možete kupiti po cijeni od 99 kuna u prodavaonicama Croatia Recordsa, svim bolje opremljenim CD shopovima u Hrvatskoj i regiji te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=999863
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/vrijeme/1445993836
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07L6F5DP9
Spotify: https://open.spotify.com/album/4tUUXisnzAZohp31hqjfF2
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/80456192

2093 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail