Top novosti

Parni valjak feat. Igor Drvenkar prvom mjestu top liste pjesmom “Moja glava, moja pravila”

“Nastavljamo dalje” poručili su članovi Parnog valjka netom prije objave novog singla “Moja glava, moja pravila” koji se sada već dva tjedna zaredom nalazi na samom vrhu službene hrvatske top ljestvice radijskog airplaya.

Glazbu i stihove za novi singl potpisuje Husein Hasanefendić Hus.

“U ime benda i u svoje osobno ime zahvaljujem svim slušateljicama i slušateljima i svima koji ste dio radijske ekipe na ukazanoj podršci. Bez vas pjesma ‘Moja glava, moja pravila’ sigurno ne bi dobacila ovako daleko. Zaista smo sretni što ste na ovaj način prihvatili pjesmu i naše novo putovanje. Hvala vam puno i pozdrav svima od Parnog valjka!” – poručio je Hus.

Jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima novom je autorskom pjesmom najavio i seriju koncerata u klubovima. Singl “Moja glava, moja pravila” koji izvodi glazbenik Igor Drvenkar, Parni valjak će uskoro predstaviti i uživo u prvom valu koncerata koji slijede 6. svibnja u Zadru (Arsenal), 10. svibnja u Rijeci (Pogon Kulture) te 26. svibnja u Ljubljani (Cvetličarna) i 27. svibnja u  Mariboru (ŠTUK). Ulaznice za sve koncerte dostupne su online i na prodajnim mjestima sustava Eventim.

Fotografija: Dinko Čvorić – Doringo

“Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu”, poručili su članovi benda, a to se zasada pokazalo dobrim smjerom.

Nestvaran broj pozitivnih komentara i poruka nakon objave pjesme i nevjerojatna podrška bendu u novom poglavlju sjajna je potvrda da su na dobrome pravcu i da rade na dobar način. Singl “Moja glava, moja pravila” feat. Igor Drvenkar objavljen je u izdanju Croatia Recordsa, a dostupan je na svim regionalnim radijskim postajama i streaming servisima, dok je videospot objavljen na YouTube kanalu benda.

Naslovna fotografija: Igor Drvenkar

 

866 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail