Novosti

“Ova pjesma te ne laže” novi je Darka Domijana

Legenda hrvatske glazbene scene, Darko Domijan, objavio je odličan novi singl “Ova pjesma te ne laže” za koji je snimljen i prekrasan spot. 
Vjeran svom glazbenom izričaju, on i dalje pjeva o ljubavi, a ovom pjesmom još jednom potvrđuje da je nepopravljivi romantik i majstor ljubavnih balada. Dovoljno o tome govore stihovi:
“Ako vrijeme suze briše
i na lice osmijeh vraća
što mi vrijedi kad te nema
i u život mi ne svraćaš”
Autor glazbe je Marin Seko, tekst je napisao Ivan Palac, a za aranžman i produkciju pobrinuo se Branko Glavan. Iako je tematika pjesme tužna, Darko Domijan svojom prepoznatljivom interpretacijom i vokalom kojeg svi pamte ipak daje nadu i vjeru u nepobjedivost ljubavi.
Nema sumnje da će se mnogi njegovi obožavatelji pronaći u ovoj pjesmi, jer vjerojatno ne postoji nitko tko barem jednom nije bio ostavljen, tužan i sam, a svejedno nije izgubio vjeru u ljubav.
Spot su zajedničkim snagama napravili Rikard i Damir Jadan. Cijela radnja i svi kadrovi pomalo su sjetni i odlično prilagođeni atmosferi cijele pjesme, a Darko Domijan je svojim iskustvom i emocijama pjesmi dao jednu novu dimenziju.

856 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail