Novosti

Otkriven veo ljubavnih saga Pravila Igre – Nikad objavljene snimke vjenčanja u novom spotu “Umrijet za ljubav”

Zamislite: ljubavne priče vjenčanja dugo skrivene od očiju javnosti, ali sada, zahvaljujući Pravilima Igre, konačno izlaze na svjetlo dana!

Pogledajte videospot: Pravila Igre “Umrijet za ljubav”

Bend koji osvaja srca svojim iskrenim tekstovima i zaraznim melodijama, predstavlja svoj najnoviji glazbeni dragulj – pjesmu naziva “Umrijet za ljubav”. Svaki takt, svaka nota, vodi slušatelje kroz intimne trenutke vjenčanja članova Pravila Igre, pretvarajući ih u svjedoke njihove sreće.

Foto: Mirna Marić

U fokusu videospota su vjenčanja sva četiri člana benda – pjevača Ivana Penezića i Tine Hocenski, bubnjara grupe Gorana Beloševića i Ecije Ivušić, klavijaturista Marka Beloševića i Marine Drašković te basista Dinka i Helene Hajtić. Posebnim trenucima prisustvovali su brojni prijatelji i kolege – Nives CelzijusSnježana Mehun Schillinger i Franz SchillingerAntea Kodžman i mnogi drugi.

Spot za ovu pjesmu, koji je maestralno montiran od strane Daria Lepoglavca, ističe ljepotu mladenačke ljubavi kroz svaki kadar. On je prozor u intimne trenutke vjenčanja članova Pravila Igre, a malo je za reći da se svaki trenutak ispunjava neizrecivom srećom dok si mladenci izgovaraju sudbonosno ‘da’.

Foto: Zoran Sjekloća

Nezaboravnim stihovima poput “A ti me gledaš baš na taj način koji mi kaže da sve ti značim”, pjesma “Umrijet za ljubav” postaje himna istinske ljubavi podsjećajući nas da je ljubav, u svojoj najčišćoj formi, najjača sila na svijetu.

Ova emotivna balada koja se rodila iz pera Nenada Ninčevića i glazbe Mire Buljana, ne samo da obara sa svojom melodioznošću, već nam otkriva i pravu priču o ljubavi.

Foto: Vedran Sokić

“Umrijet za ljubav” je dostupna na svim streaming platformama, a spot možete pogledati na službenom YouTube kanalu benda. Baš kao što spot krase predivni pejzaži otoka koji podsjećaju na dubinu i širinu ljubavi, tako i vi dopustite da vas ova pjesma ponese na istim valovima emocija!

Fotografije s obaveznim potpisom fotografa dostupne su na linku.

Naslovna fotografija: Dario Lepoglavec

330 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail