Novosti

One Possible Option proglašeni najboljim bendom 2020. godine, a All We Do Today je singl godine!

Protekle subote upriličene su dodjele nagrade Ri Rock kipić na kojoj su dvije nagrade odnijeli dečki iz riječkog alter rock benda One Possible Option.

Bili su nominirani u šest kategorija, album No King nominiran je za album godine i najbolji art cover, pjesma All We Do Today za singl godine, a spot za tu pjesmu autora Denija Kasapovića i Dejana Adamovića i za spot godine. U istoj kategoriji je bio još jedan spot i to za pjesmu Erase, a potpisuje ga Filip Gržinčić. U konačnici bend je bio nominiran i za najboljeg izvođača 2020. godine. Upravo su u toj kategoriji i osvojili Ri Rock Kipić, a pjesma All We Do Today proglašena je singlom godine.

Odlično je to priznanje za ovaj bend koji je tek ove godine potpisao ugovor za Croatia Records, a potom i objavio dva singla, All We Do Today i Erase. Ubrzo je stigao i njihov album No King koji je bez obzira na naslov ipak nagovijestio tko bi mogao biti rock kralj 2020. godine. Ne, to ne zvuči pretenciozno jer su ovi dečki na još dva mjesta nominirani u najbolje od glazbe ove godine. Portal Muzika.hr pjesmu All We Do Today nominirao je za pjesmu godine, a portal Sound Report bend i No King nominira u kategorijama Rock zvijer godine i Album godine. Tako da, godina 2020. mogla bi definitivno biti godina One Possible Optiona. Živi bili pa vidjeli!

Foto: Filip Gržinčić

1292 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail