Novosti

Od petka u prodaji dvostruki vinil “Urban&4 – Lipanj, srpanj, kolovoz”

Nominiran za čak osam glazbenih nagrada Porin, Damir Urban i njegova Četvorka s albumom “Lipanj, srpanj, kolovoz” nakon publike osvajaju i struku.

Po mnogima najbolji album 2021. godine, ali i najbolji autorski poduhvat Damira Urbana, od petka je službeno u prodaji na dvostrukom vinilu.

Nagrade Music Pub za album godine i kantautora godine, Rock&Off nagrade za pjesmu godine i nagrada publike, nominacije za 8 glazbenih nagrada Porin – niz je sjajan, a potvrda je to kvalitete ovog albuma koji je već za sobom ostavio velik trag. Iskren, melankoličan i emotivan je to materijal koji govori o slikama koje autor vidi ispred sebe i u svom okruženju, od obitelji i prijatelja, do slučajnih prolaznika i raznih drugih prirodnih i životnih motiva. Zato je dobrodošao u bilo kojem trenutku.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” konačno je stigao na 180-gramski crni vinil popraćen sjajnim likovnim oblikovanjem Tomislava Torjanca, poznatog hrvatskog ilustratora i slikara, upakiran u gatefold zajedno s download kodom za besplatno preuzimanje mp3 verzija pjesama. Vinilno izdanje jedva su dočekati brojni obožavatelji, pogotovo oni koji prate rad Damira Urbana i njegove Četvorke od samih početaka, ali i oni koji su se pridružili na tom putovanju s albumom “Lipanj, srpanj, kolovoz”.

Dvostruki vinil “Lipanj, srpanj, kolovoz” možete kupiti po cijeni od 189 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te drugim vinil shopovima u Hrvatskoj, kao i putem webshopa Croatia Recordsa- Posjetite i službenu web stranicu albuma gdje možete pronaći detaljne informacije oko izdanja kao i tekstove svih pjesama.

1166 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail