Novosti

Objavljeno digitalno izdanje grupe Emanuel – ime nad svakim imenom

Kraj iznimno zahtjevne 2020. godine u kojoj smo svjedočili brojnim preprekama  i nedaćama, ali i velikom zajedništvu i solidarnosti, ipak će obilježiti i lijepa vijest kako grupa Emanuel objavljuje novi studijski album Ime nad svakim imenom. Izdanje koje je od danas dostupno na svim digitalnim platformama, a uskoro i u fizičkom obliku, razveselit će sve obožavatelje jednog od najpoznatijih kršćanskih bendovaNadahnuti tekstovimoderna produkcija te sjajne vokalne i instrumentalne dionice obilježja su po kojima je ovaj velikogorički sastav prepoznatljiv ne samo u Hrvatskoj i regiji, već u cijelom svijetu. Kao na prethodnim izdanjima Sve činim novo i Svake slave dostojan, Emanuel se i na novom albumu oslanja na poprock i gospel glazbu, a 8 studijskih pjesama uz 2 live izvedbe s koncerta Progledaj srcem nastavljaju tradiciju isporučivanja duhovne glazbe svjetske kvalitete.

Danas je za sve nas trebao biti radostan dan. Za nas čak i posebno sretan. Teško je pronaći prave riječi. Teško je biti koncentriran, ali pokušat ćemo podijeliti s vama nekoliko misli, onako iz pera, na prvu uz nadahnuće Božjeg Duha. Potaknuti negativnim i pomalo ružnim medijskim trendovima kao i sveopćom atmosferom oko teške 2020. odabrali smo upravo ovaj dan za izlazak našeg novog albuma. Sedmi po redu, Ime nad svakim imenom, dolazi u vrlo čudnom i teškom trenutku kojeg mi, unatoč svemu još uvijek smatramo onim pravim (…) Krenite i vi s nama na ovo putovanje uz predivne i moćne pjesme! Slavite Boga! Podignite mu svoje ruke i predajte mu svoj život. Postanite baštinici Njegovih obećanja! I u radosti i u nevolji, u lijepim i tragičnim trenucima tražite Njegovo lice i uzdižite njegovo sveto Ime! On je iznad svake situacije u kojoj se nalazimo! Gospodar je svega stvorenog i vlada nad svim kraljevima! Njegovo je ime nad svakim imenom!”, snažna je poruka koju šalje grupa Emanuel.

Franciska PerkovićDora GrižićDomagoj PavinNikola ČubelićPetar Ivkić i Željko Topalušić članovi su grupe Emanuel zaslužni za još jedno sjajno studijsko izdanje za koje glazbenu produkcija potpisuju Domagoj Pavin,  Zoran Švigir-Švigi Petar Ivkić. Likovno oblikovanje djelo je studija Totalna Kreativa.

Album Ime nad svakim imenom dostupan je na streaming platformama, a u prodaji će se uskoro naći i fizičko izdanje.

1758 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail