Novosti

Objavljen “The Best Of Collection” kralja šlagera, Ivice Šerfezija

Milijunske naklade ploča, iznimno uspješna međunarodna karijera, moderni senzibilitet u izvedbi i skladanju, sve je to obilježilo Ivicu Šerfezija, čija je karijera trajala više od 50 godina.

“Šerfa”, kako su ga prijatelji zvali, svojim načinom interpretacije, grljenjem meksičkog i grčkog melosa, ali i tada jedinstvenom uvođenju modernog u hrvatsku popularnu glazbu, osvojio je ne samo našu regiju nego i SSSR gdje je rasprodao više od 150 koncerata, ali i Njemačku i SAD gdje je čak i snimio album.

Ivica Šerfezi je svojim iznimnim talentom zaslužio mjesto u samom vrhu hrvatske glazbe gdje će zauvijek sjati njegovo ime ispisano zlatnim slovima. Ovaj zlatni dečko hrvatske estrade, svoju zabavljačku, a ne pjevačku karijeru, kako je to volio isticati, obilježio je suradnjom s Nikicom Kalogjerom, Ivicom Krajačem i Ljupkom Dimitrovskom s kojom ga vežu neki od najboljih glazbenih trenutaka.

Upravo ti trenuci zabilježeni su i na novoj kompilaciji “The Best Of Collection” koju je objavila Croatia Records, a na kojoj se nalazi 21 hit koji je njegovu karijeru doveo do usijanja. “Suze liju plave oči”, “Ximeroni”, “Pijan od tvoje ljubavi”, “Još su tople tvoje suze”, “Marija Elena”, “Mendozino”, “Gitara, gitara” feat. Ljupka Dimitrovska, samo su dio ovog izdanja koje će u svakom slušatelju probuditi nostalgiju i podsjetiti na zlatno doba hrvatske zabavne scene.

“The Best Of Collection” Ivice Šerfezija je od danas u prodaji po cijeni od 49 kuna u svim prodavaonicama Croatia Recordsa i na digitalnim platformama:

Webshop
iTunes
Amazon
Deezer
Spotify

1622 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail