Top novosti

“Nuspojave”, rock album godine Gorana Bare & Majki objavljen na vinilu!

“Nuspojave”, majstorski uradak jedinstvene pojave na hrvatskoj rock sceni, Gorana Bare & Majki, objavljen je na bogato opremljenom vinilnom izdanju.

Rock album godine na kojem se nalazi sedam pjesama propovjednika koji krvari stihove u vinilnom izdanju oduševit će sve ljubitelje dobrog starog zvuka s ploče – radi se o 180-gramskoj vinilnoj ploči u likovno sjajno opremljenom izdanju za koji je zaslužan Daniel Ille i s fotografijom Gorana Bare koje nema na CD izdanju, a koju, kao i ostale fotografije, potpisuje priznati fotoreporter Zoran Marinović. Svaki kupac vinila na poklon dobiva i download code s kojim može preuzeti cijeli album u mp3 formatu.

“Nuspojave” se od objavljivanja nalaze među najprodavanijim albumima, a kritika je album jednoglasno proglasila majstorskim uratkom. Aleksandar Dragaš za Jutarnji list piše: “…ako i postoji poneka sličnost između ‘Srca’ i ‘Nuspojava’, potonji je autorski impresivniji, aranžmanski maštovitiji, svirački jači i snimateljsko-producentski bitno dorađeniji album, koji donekle iskače iz svega što je naš najkarizmatičniji rock pjesnik ikada snimio i objavio.”

“Nuspojave” su savršeno zaokružena priča koja će doseći kultni status, a objavom na sjajno opremljenom vinilnom izdanju napravljen je još jedan korak k tom statusu.

Vinilno izdanje “Nuspojava” po cijeni od 130 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Foto: Zoran Marinović

2946 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail