Top novosti

Novogodišnji show Dine Merlina

Za doček nove 2021. godine, u koju svi polažemo velike nade i očekivanja, BH Telecom, Samsung i Dino Merlin su pripremili jedinstven Novogodišnji show za gledatelje iz BiH i cijelog svijeta u kojem će premijerno biti predstavljene dvije nove pjesme s predstojećeg, dvanaestog albuma ovog umjetnika.

Prvi virtualni koncert Dine Merlina, koji će biti emitiran na Moja TV u četvrtak 31. prosinca u 21.00 sati, na najzabavniji će način uvesti gledatelje u novu 2021. godinu. Novogodišnji show će se ekskluzivno emitirati na servisu Moj Film i bit će besplatan za sve korisnike usluga Moja TV i Moja webTV. Za one koji nisu korisnici Moja TV i korisnike izvan zemlje, koncert će biti dostupan i putem pay-per-view usluge na linku www.bhtelecom.ba/dino-merlin, a virtualne ulaznice su već dostupne i omogućavaju da kupnjom samo jedne ulaznice svi gledaju koncert u krugu najbližih iz sigurnosti svog doma.

Novogodišnji koncert na Moja TV je nešto novo i drugačije – show za novo vrijeme koji će u novogodišnjoj noći zbližiti i povezati publiku sa svih meridijana“, kaže Dino Merlin. “Dugo radim na ovom projektu sa velikim timom kako bismo publici predstavili pjesme koje će u virtualni svijet donijeti energiju koncertnog nastupa iz nekadašnjeg normalnog. Umjesto sa distance u velikim dvoranama i na trgovima, gledaoci će moći izbliza pratiti virtualni koncert bez publike za publiku. Jedva čekam da pokažemo sve što smo pripremili!“, dodao je Dino.

Foto: Edvin Kalić

Samo za ovu priliku okupljen je tim sa više od 100 profesionalaca iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine. Gledatelje, osim svevremenskih hitova Dine Merlina i premijere dvije nove pjesme, očekuje impozantna scenografija, video animacije posebno kreirane za ovu priliku kao i koreografije u izvedbi plesne grupe iz video spota Mi.

Kako smo nedavno najavili, za sve korisnike usluge Moja TV smo pripremili jedan specijalan muzički događaj u kojem će sigurno uživati i koji je naš novogodišnji poklon za naše korisnike. Također, mogu reći da se nadam da će BH Telecom ovom vrstom saradnje postati lider i vodeća platforma za distribuciju ekskluzivnih sadržaja“, rekao je Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma

Poslije koncerta, na servisu Moj Film će se emitirati i autobiografski film Dine Merlina Sredinom s početkom u 22:00 sata.

Dino Merlin je prethodnih godina za publiku širom regije priređivao spektakularne dočeke novih godina. Počelo je sa Sarajevom kada je na Trgu Bosne i Hercegovine 100.000 ljudi dočekalo novu 2017. godinu, nastavilo se narednih godina na Stradunu u Dubrovniku i Budvi, a ova godina dočekana je velikim koncertom na glavnom trgu u Skopju.

749 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail