Novosti

Novo ime Croatia Recordsa, šibenski Bloom, predstavlja prvi singl Ja pripadam

Njihov prvi službeni singl Ja pripadam sjajna je kombinacija više glazbenih žanrova, a bazira se na pop zvuku koji se razlikuje od klasičnih pop pjesama na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Prije svega, razlog tome je zanimljiva kombinacija različitih glazbenih ukusa koje ima svaki od članova, potom iznimno lijepi glavni ženski vokal, ali i produkcija ponajboljeg hrvatskog producenta Ante Prgina-Surke. Početak je ovo i suradnje s najvećim hrvatskim diskografom, Croatia Recordsom.

S Croatia Recordsom vrlo brzo i uspješno uspostavili smo suradnju i ova pjesma je najava našeg prvog studijskog albuma. Možemo reći da je Bloom skupina glazbenika vrlo različitih glazbenih senzibiliteta i kroz glazbu ćete čuti kakav produkt izlazi iz takvog spoja“, kaže pjevačica i koautorica pjesme Nataša Cvitan Plazibat.

Video spot većinom je sniman u HNK-u u Šibeniku, a iza kamere je bio Tomislav Dugandžić dok je Nataša zajedno s njim režirala spot. Uz nju, glavni protagonist je i Marko Banić, a oboje su se potrudili da spot dobije i jednu filmsku notu.

O Šibeniku se već naveliko priča kao jednom od najljepših gradova na Jadranu, a o Bloomu će se tek pričati kao jednom od najzanimljivijih predstavnika šibenske glazbene scene. Bloom će biti pravi boom!

Foto: Zrinka Magazin

smartURL

null

1327 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail