Novosti

Novim singlom Jemrić Family vode nas na more

Raspjevana obitelj Jemrić objavila je novi singl i spot, i to obradu poznate pjesme “Na morskome plavom žalu”, autora Dragana Jokića, napisanu za potrebe filma “Sjećaš li se Dolly Bell”.

Dogovorili smo se da ćemo prvi album napraviti s poznatim pjesmama koje ćemo obraditi u našem pop rock stilu. Izbor pjesme ‘Na morskome plavom žalu’ je sasvim logičan, budući da u bendu imamo našu plavušu Maju, a i meni osobno je pjesma jako draga i odavno imam želju odsvirati ju i otpjevati na svoj način. Prve reakcije su fenomenalne i nadam se da će pjesma zaživjeti i u eteru”, rekao je Branko Jemrić, glavni vokal sastava Jemrić Family.

Obrada ove pjesme njihov je treći singl. Naime, nakon što su nas iznenadili obradom pjesme “Rođen u Zagrebu”, obradili su i veliki božićni hit “Sretan Božić svakome”. Popis novih obrada već je napravljen, a kako koncerata do daljnjeg neće biti, posvetili su se studijskom radu, u čemu istinski uživaju. 

Za kraj, Branko dodaje:

U ime Jemrić Family zahvaljujem se svima koji nam daju podršku i rade zajedno s nama na našem projektu, posebno Ivanu Brezecu koji je zadužen za video produkciju, a svakako se zahvaljujemo našoj matičnoj izdavačkoj kući Croatia Records koja je prepoznala naš glazbeni entuzijazam i podržava nas u našem projektu.

94 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail