Novosti

U prodaji novi album grupe Markiz

Jedan od najpopularnijih rock bendova na domaćoj glazbenoj sceni, Markiz, s jednom od najboljih hrvatskih rock pjevačica, Ines “Red” Mlinarić, objavio je treći studijski album “Red”. Album donosi 7 pjesama, od kojih je većina poznata slušateljima, poput “Predaje” s Remi, “Danas se budim” ft. Madmen, “DaDaDa” i “Sve što sada želim”. Album sadrži i još jednu, dosad neobjavljenu pjesmu pod nazivom “Svijet morona” koja i otvara album.

Album je sniman u studiju “Dan, Mrak” ove godine, a iza pjesama stoji glavni kreativac i gitarist Andrej Babić. Mastering albuma je radio Dragutin Smokrović Smokva, osim pjesme “Danas se budim” (Petar Dundov). Zanimljivo likovno oblikovanje, koje je u znaku naslova albuma, radio je Marinko Murgić.

Prethodna dva albuma Markiza dobivali su odlične komentare publike i kritike, a dva puta su nominirani i za nagradu Porin u kategoriji najboljeg rock albuma godine. Da je i novo izdanje kandidat za Porin dokazuje i to da se čak pet pjesama s albuma našlo na listi HRTop40, najemitiranih pjesama u Hrvatskoj!

2447 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail