Top novosti

Novi singl i spot Borisa Novkovića “Moja djevojka”

Boris Novković kraj ovog tjedna obilježio je novim autorskim singlom “Moja djevojka”.

Ovo je ujedno zadnji singl i spot prije izlaska njegovog novog studijskog albuma “Gori ulica” na kojem će se naći hitovi: “Dinamit”“Pun mjesec, ti i ja”“Moj grad bez ljudi”, naslovna “Gori ulica”“Moskva”, kao i posljednji “Ljeto je”, hit koji je dospio na vrhove top lista i dočarao nam bezbrižnu atmosferu mnogima omiljenog godišnjeg doba. U istom tonu je i novi hit “Moja djevojka”.

Foto: Raul Brzić

“Novi singl ‘Moja djevojka’ logičan je nastavak puta posutog laticama šarenog cvijeća, puta bezbrižnosti i sreće u ne tako bezbrižnom svijetu u kojem sada živimo. Sad već polako možete osjetiti atmosferu čitavog albuma koji bi usporedio s nadrealnim putovanjem u moj svijet čudesa, poput onog Alisinog iz bajki. Taj svijet i album, kao i ova pjesma, ispunjeni su kozmičkom ljubavi i pozitivom koja nam svima danas toliko treba. To je moj mali obol i otpor ovom sivom vremenu. Širite pozitivu kroz male stvari i ljudske geste; to je jedini način da učinimo svijet sutra boljim. Ono što zasadimo sada, jednom će niknuti”, objasnio je poetski Boris.

U novom spotu “Moja djevojka”, koji je režirao Raul Brzić, pojavljuje se i poznata voditeljica CMC televizije i Laganini FM-a, Edina Pršić Babić.
Novi studijski album “Gori ulica”, Borisa Novkovića na tržište izlazi u prvoj polovici studenog.

838 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail