Novosti

Novi rock uzdanici Croatia Recordsa, grupa Cullen´s Sister, objavili prvi singl

Nakon potpisivanja ekskluzivnog ugovora s diskografskom kućom Croatia Records, alternativni rock bend Cullen´s Sister kao najavu svog prvog albuma “Retrogradni Merkur” objavili su svoj prvi singl “Svijet za mene”. 

Produkciju i mix potpisuje Oleg Colnago, bas je odsvirao Lovro Ohlhofer, a bubnjeve Dražen Scholz. Prati ga videospot u produkciji i režiji Tvrtka (Vidokk) Barišića. Snimanje videa je omogućeno u suradnji s L´erotić , I do weddings i Glow Cut. “Svijet za mene” je atipična pjesma koja nije nužno vezana uz ljubavnu tematiku, budući se u njenoj priči može naći svatko tko je, osim ljubavnog, imao takav prijateljski ili obiteljski odnos.

Cullen´s Sister je alternativni rock bend nastao 2020.godine. Osnivači i autori svih pjesama su Anica Šarić (vokal) i Darel Bavčar (gitara), dubrovačko – riječka kombinacija s bazom u Zagrebu. Bend karakterizira moderan alternativni rock zvuk u kombinaciji s loopovima, ambijentalnim i elektroničkim elementima. Bend trenutno radi na drugom singlu koji bi trebao izići na jesen i kreće s live svirkama koje su im, uz kreativni, najdraži dio bavljenja glazbom. U live postavi 2022. pridružili su im se basist Miroslav Sičanica i gitarist Jakov Skender.

92 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail