Top novosti

Novi album u prodaji – “Dueti” Mladena Grdovića

U prodaji je novi album iz edicije “Dueti” i to onaj na kojem se nalaze najpopularniji dueti Mladena Grdovića.

Omiljeni pjevač, zabavljač, Dalmatinac čije su pjesme pjevaju na svim feštama, Mladen Grdović, tijekom svoje 40 godina duge karijere imao je brojne suradnje, a njegove pjesme s najpopularnijim pjevačima i klapama osvojile su vrlo brzo srca mnogobrojne publike. Zanimljivo je da je i njegov prvi pravi veliki nastup bio uz Gabi Novak 1978. godine i to na nagovor Arsena Dedića koji je radio glazbu za dramsku seriju “Zadarski memento”.

Među najvažnijim Mladenovim hitovima svakako su dueti s još jednim poznatim Zadraninom, Bepom Matešićem, a “Tu je moj dom” i “Samo ti, Dalmacijo” nalaze se upravo na ovoj kompilaciji. Mladen je rado viđen pjevač na Splitskom i CMC festivalu, a njegovi hitovi s tih festivala nastali u suradnji s klapama Munitom, Tomislavom Bralićem i klapom Intrade, Šušur i mnogim drugima, također su našle svoje mjesto na ovom albumu. Mladen je često surađivao i sa svojim kolegama Matom Bulićem, Duškom Lokinom, Jasminom Stavrosom, Vinkom Cocom, a hitovi “Iz tuđine dolazim ti brate”, “Dvi sestre”, “Alkohol” i “Dilila su zemlju braća” mogu se čuti i na Mladenovim velikim koncertima. Iako rjeđe, Mladen je surađivao i sa svojim poznatim kolegicama. Hit “Dalmatinac i Dalmatinka” otpjevao je s Lidijom Bačić, a pjesmu “Dva goluba” s Ivanom Kovač. Na ovoj kompilaciji svakako je zanimljiv i veliki hit “Mi imamos mnogos problemos” koji su pod imenom Duo Pegla otpjevali Mladen Grdović i Tomislav Ivčić. Aktualni hit “Vinograd” s popularnim Mejašima onaj je koji je otvara ovaj odličan niz od ukupno devetnaest dueta.

Bilo da su duhovite, poput “Dalmatinca i Dalmatinke”, “Alkohol” ili sjetne poput “Oči boje lavande” i “Ostavljam vas moji najdraži”, ovi dueti imaju namjeru razveseliti vas i raznježiti, a užitak slušanja pojačat će Mladenov belkanto.

Album “Dueti” Mladen Grdović po cijeni od 79 kuna potražite na svim boljim prodajnim mjestima te na:

2847 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail