Novosti

Novi album Lane u prodaji!

Novi studijski album Lane Jurčević “Tabu” je u prodaji. Najavljen opako dobrim singlom i atraktivnim spotom “Kim Kardashian” koji je u manje od mjesec dana imao preko dva i pol milijuna pregleda, Lana je dodatno zagrijala fanove za svoj novi album.

Pjesma “Hollywood”, prvi je singl s kojim je započela suradnju s Croatia Recordsom 2014. godine, a autori Fayo, Denis Dumančić, Boris Đurđević pobrinuli su se za vrhunsku produkciju kojoj Lana teži kad su u pitanju njene pjesme i spotovi. Zanimljivim, gotovo filmskim kadrovima spota i ljubavnim obratima koje prate “Hollywood” Lana je nastavila sjajnu produkciju svojih spotova za koje uglavnom sama osmišljava scenarij.

Kako bi nakratko prekinula svoj plesni, brži ritam pjesama, Lana ponovo udružuje snage s Lukom Nižetićem, a njihova “Prava ljubav” nakon deset godina dobiva nastavak “Od najgorih najbolji”. Mladi, atraktivni, vokalno snažni i glumački uvjerljivi Lana i Luka oduševili su svoje fanove emotivnom baladom autora Amila Loje i Faye. Iste godine Lana na CMCu festivalu, Vodice 2015. nastupa s velikim hitom “Ludo ljeto”, ujedno i najemitiranijom pjesmom te godine. Slijede novi singlovi “Neke se noći ne spavaju”, “Tabu”, “Šećeru” te “Vrti mi se” s Antom Cashom, a pjesmu su predstavili na prošlogodišnjem CMC festivalu. Osim suradnje s Lukom Nižetićem i Antom Cashom, na albumu “Tabu” nalazi se i pjesma “Noć bez granica” koju je snimila s grupom Connect iz 2013. godine.

Na novom albumu nalaze i stariji hitovi “Majica” i “Duša Hrvatska” kao i nove pjesme “Svi su ludi oko mene”, “Daj da plovimo (Haj lajf)” i “Kuda da krenem”, balada koju potpisuje Milana Vlaović. Milana je zaslužna za odličan Lanin diskografski početak jer je autorica svih pjesama na njenom debitantskom albumu “Lana” iz 2003. godine.

Svijet glazbe privlačio je Lanu još od djetinjstva. Suradnja s eminentnim producentima i autorima doveli su je danas do respektabilne karijere u kojoj je dosad objavila pet studijskih albuma. Svojom jasnom vizijom i vrlo brzoj prilagođenosti trendovima okupila je vojsku fanova koja pomno prati svaki njen korak, a brojni hitovi na novom albumu “Tabu” dokaz su njenog predanog rada koji traje već 15 godina.

Lana je upravo stoga odlučila proslaviti izlazak albuma sa svojim fanovima, ali i cijelom autorskom ekipom okupivši ih u Caffe baru i Music shopu “Nova ploča” u Bogovićevoj. Akustične verzije njenih hitova “Hollywood”, “Ludo ljeto”, “Tabu” i “Kim Kardashian” toliko su se svidjele publici da su izmamile još jednu pjesmu.

1883 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail