Novosti

Novi album Bajage & Instruktora, “U sali lom”, objavljen na vinilu

“U sali lom”, novi album jednog od najvećih regionalnih rock ‘n’ roll bendova, Bajage & Instruktora objavljen je kao bogato opremljeno vinilno izdanje!

Novi album tvorca najvećih rock hitova na kojem se nalazi devet novih pjesama i bonus pjesma “Kad mesec prospe rekom srebra sjaj” oduševit će sve ljubitelje Bajaginog opusa, a dobri stari zvuk s ploče poseban je doživljaj. Radi se o 180-gramskoj vinilnoj ploči u boji u likovno sjajno opremljenom izdanju za koji je zaslužan Marko Vajagić. Svaki kupac vinila na poklon dobiva i download code s kojim može preuzeti cijeli album u mp3 formatu.

Devet novih pjesama nošenih prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom objavljene na albumu “U sali lom” svjetlo dana ugledale su šest godina od posljednjeg studijskog albuma “Daljina, dim i prašina”. Album su zajednički objavili Croatia Records i PGP RTS, a izvršni producent je GMR Beograd.

A stranu otvara pjesma “Savršen dan”, B stranu “Loše napisan dan”, a između ostalih tu su i do sad objavljeni singlovi “U sali lom”, “Bilo bi lako” i “Može da te ubije grom”. Dašak novoga u prepoznatljivoj zvučnoj slici znače novi Bajagin iskorak na koji njegovi fanovi, a i svi ljubitelji rock ‘n’ rolla, neće ostati imuni.  “U sali lom” je sve ono što smo navikli dobiti od Bajage i njegovih Instruktora: balade koje će se skupa s njima pjevati u jedan glas te žestoki rifovi koji će nas podsjetiti da su uvijek ostali vjerni čvrstom rock zvuku.

U godini u kojoj obilježavaju 35 godina postojanja, Bajaga & Instruktori po prvi put će nastupiti u pulskoj Areni gdje će izvesti svoje najveće hitove te one pjesme koje će to tek postati, a objavljene su na aktualnom albumu. Koncert će se održati u subotu, 11. kolovoza s početkom u 21 sat.Ulaznice za koncert koji se ne propušta nabavite na svim prodajnim mjestima Eventima ili na internet stranici www.eventim.hr.

Fotografija: Brian Rasic

Vinilno izdanje albuma “U sali lom” po cijeni od 130 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

2524 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail