Novosti

Nove melodije uz stare vrijednosti povezane u album – Ivan Martić Ivica predstavlja “Pravi prijatelji”

Ivan Martić Ivica, glazbenik koji je srcem povezan s narodom, donosi svježi vjetar u hrvatsku glazbenu scenu s izlaskom svog najnovijeg albuma nazvanog “Pravi prijatelji”.

Ovaj album, nazvan po istoimenoj pjesmi za koju je nedavno predstavljen i videospot, donosi veselu i optimističnu glazbu koja poziva na zajedništvo i slavlje.

Album “Pravi prijatelji” predstavlja svojevrsni spoj tradicije i suvremenosti, pružajući slušateljima glazbenu poslasticu koja će ih razveseliti i inspirirati. Pjesme su većinski vesele prirode, prigodne za nazdravit čašama na feštama i reći ‘Živjeli!’. Ono što čini ovaj album posebnim su i duboke poruke koje se provlače kroz neke od pjesama, posvećene Slavoniji, Hercegovini, kćeri, pravim prijateljima i majci. Kroz svoje stihove, Ivica ističe važnost tradicije, obitelji i prijateljstva, dodajući posebnu dubinu svakoj pjesmi.

Ivan Martić Ivica nije samo poznati pjevač etno-pop glazbe, već i čovjek od naroda čiji je utjecaj na hrvatsku glazbenu scenu neporeciv već više od dvadeset godina. Poznat po pjevanju istinski plemenitih i sentimentalnih stihova, Ivica Martić je nedavno završio nezaboravnu tromjesečnu turneju u Americi, gdje je osvojio srca publike diljem kontinenta svojom autentičnom glazbom i karizmom.

No, to nije kraj njegovim glazbenim avanturama. Ivica Martić se već priprema za svoju sljedeću glazbenu pustolovinu – ovaj put u Australiji. Njegova strast prema glazbi i želja za povezivanjem s publikom diljem svijeta neumorno ga vode dalje, dok njegova glazba ostaje vjerna svom izvornom duhu.

134 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail