Top novosti

Novak Đoković odabrao koncert Crvene jabuke za romantični izlazak

Uoči drugog koncerta Crvene jabuke u mts Dvorani u Beogradu, srpski mediji raspisali su se o posebnom gostu u publici koji je na prvom od tri najavljena koncerta izazvao pravo oduševljenje okupljenih.

Jedan od najboljih svjetskih tenisača, Novak Đoković, poveo je svoju suprugu za Dan žena na koncert najromantičnijeg pop sastava na ovim prostorima.

Ovacije popularnom tenisaču ubrzo su prekinuli prvi taktovi pjesme “Sa tvojih usana”, a u puna tri sata koliko je trajao koncert, Žera i Crvena jabuka priuštili su publici nezaboravnu večer ispunjenu hitovima. Žera se u nekoliko navrata obratio publici ne krijući zadovoljstvo zbog obostrane ljubavi koja traje više od trideset i pet godina. Emocije i atmosfera u kojoj se pjevalo i plesalo nisu ni trenutka posustale od početka do kraja koncerta, a isto očekuje publiku večeras te 21. ožujka. Obzirom na interes publike, organizatori su najavili i mogućnost četvrtog koncerta.

Od ovog tjedna u prodaji je i novi album Crvene jabuke “Neka nova jutra” na dvostrukom vinilu crvene boje, kojeg možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili na webshopu po cijeni od 25 eura.

Foto: Marina Pešić / MTS Dvorana promo

 

690 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail