Top novosti

Nova slavonsko-dalmatinska suradnja! Bosutski bećari i Tomislav Bralić predstavljaju pjesmu “Tko si ti”

Sjećamo se najvećeg hita Bosutskih bećara “Sad kada došla si” kojeg su snimili s klapom Cambi i koji je postao jedna od najslušanijih pjesama 2012. godine.

S vremenom je postala nezaobilazna pjesma ljubavnih parova, često je čujemo na vjenčanjima i sličnim svečanostima, dok i dalje izaziva oduševljenje kod obožavatelja na brojnim koncertima popularnih tamburaša iz Vinkovaca.

Autor pjesme je Marko Zeljković Zelja, koji potpisuje i nastavak, hit “Moje sve” iz 2017. godine, ali i glazbu i tekst najnovijeg singla “Tko si ti”. Tradicija se nastavlja pa je i ovdje u pitanju slavonsko-dalmatinska veza koja je rezultirala suradnjom s jednim od najboljih klapskih pjevača, Tomislavom Bralićem. Bosutski bećari su jedni od pionira spajanja tamburice i klapskog pjevanja, a taj trend se nastavlja i 2019. godine.
Osim snimanja video spotova, Marko Zeljković Zelja još jednom se dokazao i kao izvrstan glazbenik i tekstopisac, a kada svemu tome pridodate producenta Branimira Mihaljevića postaje jasno kako je u pitanju novi hit.

U ljubavi treba uživati i diviti joj se, stoga je Zelja nastavio s ovom prekrasnom ljubavnom pričom sa sretnim završetkom, još je jednom vizualno pokazao svoje umijeće te potpisuje režiju, kameru i montažu.

3049 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail