Novosti

Nova moćna pjesma Damira Kedže ‘Sjeti se’

Damir Kedžo predstavio je novu pjesmu i videospot naziva Sjeti se koja prikazuje Kedžinu emociju i pjevanje u jednom modernom i čvršćem, a jednako toplom i intimnom svjetlu.

Sjeti se je pjesma kao stvorena za vrijeme blagdana, ljubavi i mira koje nam polako dolazi. Ovo je prva suradnja Damira sa Srđanom Sekulovićem Skansijem koji je napisao tekst, glazbu i aranžman te oduševio Damirov tim koji se u pjesmu zaljubio na prvu.

Prije radijske premijere rekao sam da imam tremu. To je osjećaj koji imam kad sam sretan i jedva čekam podijeliti tu sreću s publikom. Kada nešto na čemu smo radili tjednima postaje javno i vaše, dragi moji ljudi. Ovo je pjesma u kojoj prvi put surađujem sa Skansijem, prvi spot snimio sam s Filipom Gržinćićem i počašćen sam surađivati s toliko kreativnim i jednostavnim ljudima. Zahvalan sam svom bendu koji je ‘Sjeti se’ snimao live u studiju, hvala Ivelja, Zvone, Klanfar i Basara, hvala mojoj Anji koja je pjevala back vokale“, poručio je Damir.

Foto: Filip Gržinčić

Autor pjesme Srđan Sekulović Skansi dodaje koliko je bilo izazovno snimati ovu pjesmu u vrijeme pandemije i mjera koje diktiraju nove uvjete rada: “Jedna lijepa stvar koja mi se dogodila u ovom distopijskom vremenu je suradnja s Damirom Kedžom. Bilo je distanciranja, maski, dezinficijensa, ali na kraju smo dobili intimnu pjesmu na koju sam ponosan i koja evocira uspomenu na neka naivna vremena.

Poseban videospot Damira prikazuje u sasvim novom, jednostavnom, ali duboko emocionalnom svjetlu, a potpisuje iznimno talentirani Filip Gržinčić za Gržinčić Creative Visuals tim.  “Za ovaj spot odabrali smo eksperimentiranje s različitim setupovima u našem studiju kako bi emotivnu stranu pjesme dočarali prekrasnim portretnim kadrovima Damira i Leone, ali je u svemu prožeta i priča o prošlosti odnosa dvoje ljudi. Za Kedžu već otprije znam da je jako emotivan u svojim izvedbama tako da sam jedva čekao da ove ideje pretvorimo u zbilju i jako mi je drago da je ova naša prva suradnja konačno i ostvarena“, zadovoljno je rekao Filip Gržinčić.

Foto: Filip Gržinčić

Uz Damira u spotu se pojavljuje Leona Udović, prirodna ljepotica koja dolazi  iz Riječke N model agencije. Za predivne komade nakita koje nose Leona i Damir zadužen je tim Dominik zlatarnica i srebrnarnica čije je Damir zaštitno lice. 

Fotografije: Filip Gržinčić

 

1484 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail