Novosti

Nives Celzijus predstavlja svoj novi singl “Migni, namigni”

Atraktivna glumica, pjevačica i influencerica Nives Celzijus konačno nam je predstavila svoj glazbeni povratak s novom pjesmom “Migni, namigni” čiji su autori hitmejkeri Miroslav Škoro i Ivica Plivelić.

U novom video spotu seksipilna Nives zamamno pjeva, pleše i peca, a njeni plesni pokreti i šaljivi tekst zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Njena nova pjesma bez sumnje će postati ovogodišnja himna svih ljubitelja veselja i dobre zabave.

“Bila sam ugodno iznenađena kada su me Škoro i Plivelić nazvali da imaju pjesmu baš za mene. Posljednje 2-3 godine nekako sam se više fokusirala na glumu, snimala u kontinuitetu nekoliko serija koje zahtijevaju svakodnevni, često i cjelodnevni angažman. Ako tome pridružimo i velike televizijske projekte kao što su ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i ‘Masked singer’, ne ostaje previše vremena za druge poslove. No čim sam čula pjesmu i stih ‘Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena’, znala sam da je to pjesma baš za mene i da je došlo vrijeme da se ponovno i glazbeno aktiviram. Emocijom i tematski me dosta podsjeća na ‘Karanfile” jer je vesela i vrckasta, budi pozitivu, a meni je priznajem nedostajalo malo tih lakih nota i bezbrižne muzike kao predah od tih svakodnevnih, teških tema.” – navodi Nives o svom novom singlu “Migni, namigni”

Nives trenutno možete gledati u omiljenoj seriji “San snova”, a uskoro ponovno i na koncertnim pozornicama diljem Hrvatske i regije. Svakodnevno je aktivna i na svojim društvenim mrežama na kojima ju prati gotovo milijun followera.

1526 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail