Novosti

Ništa nije slučajno, pa ni prvi album popularnih Ljubavnika koji je od danas u prodaji

Ljubavnici su kroz nekoliko godina postali jedan od najpopularnijih mladih bendova u Hrvatskoj, a ako govorimo o zabavnoj glazbi onda možemo reći da su na samom vrhu.

Mario Regelja, koji potpisuje većinu pjesama, pokazao se kao sjajan frontmen, ili ako ćemo koristiti igru riječi – glavni Ljubavnik. Uz njega na prvom studijskom albumu benda, Ništa nije slučajno, u stvaranju pjesama pomogla je i hitmejkerica Antonija Šola (Još sam tvoj, Bila si najbolje) dok pjesmu Svi smo mi lole, koju su Ljubavnici predstavili s Beginima na prošlogodišnjem CMC festivalu, potpisuje Ivan Zak. Osim spomenutih pjesama na albumu se nalaze i drugi hitovi poput Ništa nije slučajno, Oko zeleno, suradnja s Lukom Basijem na pjesmi Moja, Sve mi uzmite, Srce otključano, Reci što da ti dam i drugi.

Ljubavnici svoju popularnost potvrđuju i na pozornici te u klubovima koje već godinama pune. Ne samo da je riječ o bendu koji će stvoriti neopisivu atmosferu, nego i o bendu koji osvaja same vrhove radijskih top lista, a njihovi spotovi na YouTubeu broje milijunske preglede dok se njihov kanal približio brojci od 40 milijuna pregleda
“Iza nas su prekrasne četiri godine stvaranja. Presretni smo da je stiglo vrijeme za naš prvi studijski album Ništa nije slučajno, koji je ujedno i poruka i zahvala našoj publici kroz 14 prekrasnih ljubavnih pjesama. Veliko hvala našem cijelom timu koji na prepoznatljiv način stoji iza svega što radimo te zajedničkim radom i trudom svaku pjesmu pretvaramo u prepoznatljivi zvuk zabavne glazbe. Veliko hvala svima kioji od prvog dana rade s nama na stvaranju benda, kao i našem izdavaču Croatia Recordsu na velikoj podršci.”, rekli su Ljubavnici kojima su zbog koronavirusa stale koncertne aktivnosti, ali jedva čekaju povratak i druženje sa svojom vjernom publikom.

Album Ništa nije slučajno možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 79 kuna.

 

2354 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail