Novosti

“Nisi fer” – poručuje u novoj pjesmi mlada hrvatska zvijezda Meri Andraković

19-godišnjakinja Meri Andraković, koja se publici ove godine predstavila pjesmom “To je ta ljubav” i velikim hitom “Za malo ljubavi”, objavila je novi singl i spot “Nisi fer”.

Boris Đurđević, jedan od najboljih hrvatskih producenata pop glazbe, potrudio se ponovno dostaviti publici pjesmu koja je spremna za klubove. Upravo se u klub i smjestila radnja video spota kojeg potpisuje Josip Grizbaher (Cinematic Osijek), a koji je radio i zadnji spot Meri. Ovim putem Meri zahvaljuje Clubu Memories koji se nalazi u osječkoj Tvrđi te vlasniku Josipu Marasu koji je ustupio prostor i pobrinuo se za organizaciju i rasvjetu.

Foto: Ana Alšić

Meri se osim glazbenog poziva bavi i glumom, a osim nagrade hrvatskog glumišta 2016. godine za ulogu Louise u mjuziklu “Moje pjesme, moji snovi”, posvetila se i Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku koja joj je postala sastavni dio života.
“Kada imaš sreće uspjeti upisati ono za što si se dugo pripremao i što te uistinu ispunjava i definira tvoje snove onda ti ništa nije teško”, rekla je hrabra i ustrajna Meri koja se u moru novih pop imena istaknula svojim vokalom i pozitivnom energijom te je ubrzo zasjela i na nacionalne top liste. Tako je sa singlom “Za malo ljubavi” nastupila na CMC festivalu u Vodicama gdje je potpisala ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records za koju će objaviti i nadolazeći album.

Za Meri se može reći da je uspjela i da se u budućnosti očekuje još veći bljesak, a nova pjesma “Nisi fer” svakako joj ide u prilog.

2195 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail