Novosti

Nina Petković novim singlom poručuje “Budi moja muzika”

Nina Petković, cijenjena pop-rock kantautorica iz Crne Gore, predstavlja novi singl i videospot “Budi moja muzika”.

Nakon što se prošlog ljeta po prvi puta popela na pozornicu CMC festivala i pred publikom u Vodicama otpjevala svoj ljetni hit “Predugo”, sada je pripremila još jednu pravu pop poslasticu. Nina ovom pjesmom najavljuje album koji će objaviti diskografska kuća Croatia Records.

Glazbu za singl potpisuju Nina i Bojan Momčilović, tekst je napisala sama Nina, dok su za aranžman zaslužni Momčilović i Bobo Stanišić. Mix je, također, radio Bobo Stanišić, a master Nikita Sadykov. Video produkcija je djelo Dronstudija, Miloša Tomaševića i Nikole Mihailovića, a spot je sniman na prekrasnim lokacijama u Tivtu. S Ninom se u spotu ovog puta pojavljuje mladi crnogorski glumac Ognjen Damjanović, posebno za tu priliku im je dizajnerica Radojka Tepavac šila kostime, a kroz Tivt se Nina i Ognjen voze u oldtimeru koji cijeloj priči daje posebnu draž.

“Bilo je uzbudljivo dok smo snimali spot. Zabavno i radno. Pjesma je u mom prepoznatljivom maniru i nadam se da će se publici dopasti. Bilo je super surađivati sa Ognjenom, ali i cijelom ekipom” – prenijela je Nina dojmove sa snimanja spota.

70 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail