Top novosti

Neopisiv trenutak za Danijelu

“Novi zvuk – novi doživljaj – drugačija od svih”, ovako je još prošle godine Danijela Martinović najavljivala rad na novom albumu “Neopisivo” koji se od ovog ponedjeljka nalazi u prodaji.

Skladba “Čovjek bez adrese”, prva je njena pjesmu koju je potpisala kao koautorica glazbe i teksta uz iskusnog Zorana Mišolongina i prva s kojom je najavila novi studijski album. Osim ove pjesme na albumu se nalaze neki od Danijelinih najvećih hitova: “To malo ljubavi”, “Danima, godinama, satima”, “Marke nemam”, “Ja, ja, ja”,”Grube riječi”, “Život stati neće”, “Za tebe rođena”, “Zovem te”, “Pleši sa mnom”, “Da je slađe zaspati”, ” ‘Ajde odmori”, “Što sam ja, što si ti”, “Nemam s kime dočekati zime”, “Jednu za ljubav”. Hitovi “Starimo dušo” i “Neću se vratiti” su live izvedbe, a hitove “Ovako ne mogu dalje” i “Svileni” grupe Magazin Danijela je otpjevala u suradnji s Mladenom Kosovcem te Gelato Sisters.

Foto: Marko Lorenzo Blaslov

U potpuno novim aranžmanima Tomislava Modrića i uz pratnju benda Zadnji pogon, ova nježna pjevačica moćnog glasa potpuno će vas osvojiti novim zvukom i prenijeti osjećaj neopisivog doživljaja uživanja u glazbi. Ekipu sjajnih glazbenika koja je radila na ovom albumu, uz spomenute Zorana Mišolongina i Toimialsav Modrića, čine i Miroslav Lesić i Goran Martinac koji su radili mix i mastering albuma. Fotografije na albumu djelo su Marka Lorenza Blaslova, a likovnom oblikovanju doprinijela je Ana Luketin Fahenwald. Pod istim nazivom, “Neopisivo”, krajem prošle godine, Danijela Martinović objavila je i svoju drugu zbirku poezije u želji da svi čitatelji osluškujući prvo sebe potaknu u sebi nešto neopisivo.

Foto: Marko Lorenzo Blaslov

Album “Neopisivo” možete kupiti po cijeni od 89 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na našem webshopu te drugim bolje opremljenikm CD shopovima diljem Hrvatske.

        “Nepisivo…
ne može se opisati riječima…
utihnite, zatvorite oči, udahnite, budite i…
Neopisivo će vas natopiti sobom…
i više nikad ništa neće biti isto…”

Danijela

3430 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail