Novosti

“Neobična”, novi singl Bože Bulatovića, dolazi u pravo vrijeme!

Crnogorski glazbenik Božo Bulatović objavio je novi singl “Neobična” koji predstavlja glazbeni žanr u kojem najbolje pliva. 

“Pjesme koje dok pravite čujete kako trebaju zvučati uvijek imaju tu ‘neobičnost’ što se posebno radujete njihovom izlasku, tako je s ovom pjesmom . Govorite  svima ‘dok sam je stvarao uz gitaru znao sam svaki detalj koji želim čuti u njoj’. Ima dobar ritam, refren koji se može pjevati, a to je valjda i najvažnije što jedna pjesma treba imati da bi se slušala”, kaže Božo koji je odmah uz pjesmu predstavio i videospot.

“Da bi došli do spota prvo se moralo sve završiti oko  audio snimke. Tu je sve išlo pod dirigentskom palicom Igora Perovića, aranžera ove pjesme. Snimano je u studiju Mihe Radonjića “M sound” koji je svirao i gitare, back vokale su pjevali Vjera Nikolić Lala i Dario Maršić, a mastering je rađen u Beogradu u studiju “O” Olivera Jovanovića. Dobio sam poziv od Ranka Dragutinovića, a ujedno zadovoljstvo i čast da službeno otvorimo snimanjem spota prvi privatni filmski studio u Crnoj Gori “Dragutinović”. Dobili smo ogroman prostor, rasvjetu kakvu možete vidjeti samo na velikim regionalnim festivalima. Moj prateći bend Lombeliko popratio je snimanje, ali ne bi to bilo to da nemamo i u spotu, moram se zahvaliti predivnoj djevojci i mojoj prijateljici Vanji Perović za koju sam uvijek govorio da je skroz neobična i drugačija i želio sam da baš ona bude to i u spotu”, rekao je Bulatović, autor pjesme i zahvalio posebno Radi Koprivici koji je radio spot i rasplesao se kamerama po ogromnom filmskom studiju “Dragutinovć”.

Ovom pjesmom Božo Bulatović najavljuje i album koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

995 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail