Novosti

Nenad Vetma ima novi singl i spot “Ne kuni me voljo moja”

Nenad Vetma predstavlja novu pjesmu i singl „Ne kuni me voljo moja“ koju će uživo izvesti na ovogodišnjim „Melodijama hrvatskog juga“ u Opuzenu.

Pjesmu je napisao Milivoj Balić, a aranžirao Vetmin dugogodišnji suradnik Antonio Toni Lasan. Kako je većinu vremena koncertno aktivan van Hrvatske, Vetma je spot za ovu pjesmu snimio tijekom travnja, a u njemu je odlučio prikazati atraktivne lokacije grada Klisa odakle vuče svoje korijene. Kadrovi snimljeni na izvoru rijeke Jadro, znamenitosti Klisa, starovjekovna tvrđava, zaseok Vetmići pokazuju svu ljepotu živopisnog krajolika u splitsko- dalmatinskoj županiji. Spot je režirao Tino Bilandžić.

Svoj posljednji studijski album „Ne umire pisma“ , Vetma je objavio 2016. godine za Croatia Records. Naslovna „Ne umire pisma“, „Konavoka“ i „Busola“ hitovi su s ovog odličnog albuma. Pjesmu „Busola“ Vetma je izveo na prošlogodišnjim „Melodijama hrvatskog juga“ i osvojila je nagradu Vinko Coce za najbolju skladbu pisanu u dalmatinskom izričaju, a Antonio Toni Lasan osvojio je nagradu za najbolji aranžman.

Pjesmu „Ne kuni me voljo moja“ potražite na singlovi. crorec.hr.

2099 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail