Top novosti

Nela poručuje novim singlom: “Vrijeme je za ljeto, radost i ljubav”

Mlada i talentirana pjevačica Nela već je pridobila simpatije publike svojim prvim hit singlom „Netko kao ti“ koji se našao i na nacionalnoj HR Top 40 listi, a i dan danas je nezaobilazan na playlistama mnogih radijskih postaja. Bez dileme, hrvatska publika i Nela se otvoreno vole. 

Upravo predstavlja novi singl „Vrijeme je“ na kojem je i ovoga puta glazbu radio Andrej Babić, dok se teksta prihvatila Ines Prajo. Aranžman za novu pop poslasticu su radili Andrej Babić i Ivan Božanić, koji je pjesmu producirao u studiju “Dan, mrak”.
“Vrijeme je za proljeće, za ljeto, radost i ljubav, vrijeme je za dobru atmosferu. To je ono što u ovoj pjesmi poručujem. Od srca se nadam da će publika kao i ja, slušajući novi singl, na trenutak zalutati na neko ljepše i sretnije mjesto“, kaže simpatična Nela koja je za pjesmu objavila i videospot, a kojeg je snimao i režirao Leo Vitasović. Spot je montirala Ema Carić, a izvršna producentica je bila Suzana Potrebić.

Nema sumnje da će Nela i ovom pjesmom privući pozornost ljubitelja kvalitetne pop glazbe, te radijskih urednika diljem Hrvatske. S „Netko kao ti“, a sada i s „Vrijeme je“, Nela je osigurala svoje mjesto na hrvatskoj pop sceni te svojim lijepim glasom samouvjereno nastavlja svoj glazbeni put.

Pjesmu “Vrijeme je” preuzmite na singlovi.crorec.hr.

1924 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail